Ramburs

Sistemul de ramburs presupune plata contravalorii comenzii in momentul ridicarii coletului. Veti achita suma totala scrisa pe Factura Fiscala/Sumarul Comenzii la Posta Romana sau la agentul de livrare in momentul in care doriti sa intrati in posesia coletului. Plata este de tip numerar.

Transfer Bancar

Daca in cursul procesului de comanda ati selectat optiunea de plata „Transfer Bancar” trebuie sa achitati suma inscrisa pe Factura Fiscala/Sumarul Comenzii fie prin Ordin de Plata (OP) sau depunere direct in cont la ING folosind urmatoarele detalii:

     Beneficiar
     SC GAMALIO SYSTEM SRL
     Nr.reg.com.   J3/541/16.032016
     C.U.I.  35813391
     Sediul social: Str. Radu Ionescu, nr. 4A, loc. Pitesti, jud. Arges
     Localitatea: Pitesti
     Judetul: Arges
     Banca ING Pitesti
     Adresa: str. IC Bratianu, nr. 28
     Contul  RO12INGB0000999905764047

Pentru ca noi sa putem procesa comanda cat mai rapid, va rugam sa ne trimiteti o confirmare a platii pe e-mail la office@farnat.ro mentionand numarul comenzii in subiect. Odata ce primim confirmarea dumneavoastra, coletul va pleca de la noi in maxim 24 ore. Daca nu primim confirmarea platii prin e-mail vom procesa si expedia comanda in 72 ore.

Plata online cu cardul

Daca in cursul procesului de comanda ati selectat optiunea de plata "Plateste cu cardul de debit/credit" Visa sau Mastercard veti fi transferati pe site-ul procesatorului mobilPay unde trebuie sa introduceti datele cardului necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati mobilPay. Toate tranzactiile utilizeaza mediul de tranzactionare 3D Secure.

mobilPay